Fasolea verde este o sursă delicioasă de vitamine și proteine. Poftă de o mâncare de fasole verde? Vezi mai jos rețeta noastră!
Într-o tigaie de teflon sau oală se înăbușe ceapă timp de 10-15 min în puțină apă, adăugând condimente și amestec de verdețuri după gust (piper, boia, pătrunjel, mărar).
Se adaugă apoi fasolea verde fiartă (se poate folosi și fasole congelată la pungă) și bulionul de roșii.
Se lasă la gătit 20-25 de min (se poate pune și la cuptor).
La sfârșit se adaugă uleiul de măsline (15l = 3 lingurițe) și puțină sare.
Se savurează cu poftă!
CATEGORIERetete
Ingrediente
Indicații
Într-o tigaie de teflon sau oală se înăbușe ceapă timp de 10-15 min în puțină apă, adăugând condimente și amestec de verdețuri după gust (piper, boia, pătrunjel, mărar).
Se adaugă apoi fasolea verde fiartă (se poate folosi și fasole congelată la pungă) și bulionul de roșii.
Se lasă la gătit 20-25 de min (se poate pune și la cuptor).
La sfârșit se adaugă uleiul de măsline (15l = 3 lingurițe) și puțină sare.
Se savurează cu poftă!
Lasă un comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.