Ratatouille cu piept de pui la grătar, un preparat sănătos, delicios și colorat. Conține o varietate de legume, se prepară numaidecât și reprezintă o variantă ideală pentru masa de prânz. Această rețetă este prezentată de Cristian Borod și aprobată de dr. Anca Hâncu, Medic generalist și nutriționist.
Într-o tigaie cu o lingură de ulei de măsline se călesc ceapa și ardeii cu puțină sare. Se adaugă și 2 linguri de apă, iar când au devenit moi, se adaugă și sosul de roșii care a fost lăsat să fiarbă la foc mic, timp de 10 minute. La final, se adaugă o crenguță de cimbru proaspăt și câteva frunze de busuioc.
Se vor tăia felii de roșii, dovlecei , zucchini și vânătă care vor fi aranjate peste sos. Este important să folosiți o tigaie sau cratiță cu mânere rezistente la cuptor. S-a stropit stropit totul cu o lingură de ulei de măsline, s-au presărat deasupra sare și piper și se pune totul la cuptor la 180°C pentru aproximativ 30 de minute.
Între timp, se pregătește pieptul de pui la grătar, simplu, doar cu sare și piper.
CATEGORIERetete
Ingrediente
Indicații
Într-o tigaie cu o lingură de ulei de măsline se călesc ceapa și ardeii cu puțină sare. Se adaugă și 2 linguri de apă, iar când au devenit moi, se adaugă și sosul de roșii care a fost lăsat să fiarbă la foc mic, timp de 10 minute. La final, se adaugă o crenguță de cimbru proaspăt și câteva frunze de busuioc.
Se vor tăia felii de roșii, dovlecei , zucchini și vânătă care vor fi aranjate peste sos. Este important să folosiți o tigaie sau cratiță cu mânere rezistente la cuptor. S-a stropit stropit totul cu o lingură de ulei de măsline, s-au presărat deasupra sare și piper și se pune totul la cuptor la 180°C pentru aproximativ 30 de minute.
Între timp, se pregătește pieptul de pui la grătar, simplu, doar cu sare și piper.
Lasă un comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.