Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, așa că este recomandat ca acesta să fie cât mai nutritiv, sănătos, dar și gustos. Iată o rețetă delicioasă, gata cât ai clipi, prezentată de Cosânzenele Gătesc și aprobată de dr. Anca Hâncu, Medic generalist și nutriționist.
Se pasează bine bananele bine coapte și se amestecă cu restul ingredientelor (în următoarea ordine: ouale, fulgii de ovăz, laptele, praful de copt, scorțișoara și untul de arahide).
Se adaugă întreaga compoziție într-o tavă pentru copt și se decorează cu fructe proaspete sau fulgi de ciocolată neagră.
Se bagă la cuptorul preîncalzit la 200 de grade pentru 30-40 de minute.
CATEGORIERetete
Ingrediente
Indicații
Se pasează bine bananele bine coapte și se amestecă cu restul ingredientelor (în următoarea ordine: ouale, fulgii de ovăz, laptele, praful de copt, scorțișoara și untul de arahide).
Se adaugă întreaga compoziție într-o tavă pentru copt și se decorează cu fructe proaspete sau fulgi de ciocolată neagră.
Se bagă la cuptorul preîncalzit la 200 de grade pentru 30-40 de minute.